Pogledajte video koji najbolje govori ko je bio ubijeni biznismen Slaviša Krunić

0
316

Ovaj video govori i o prijateljstvu Ramiza, Zlatka i Zorana, koji su u prethodnom ratu bili na različitim stranama

Noćas je u mjestu Glamočani kod Banjaluke ubijen Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća među kojima i Sector Security – preduzeća za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu.

Ko je ustvari bio Slaviša Krunić najbolje možete vidjeti ukoliko pogledate video koji je objavljen 2012. godine, a u kojem Krunić iznosi svoje viđenje života prije, za vrijeme i poslije rata. U njemu između ostalog govori o besmislenosti rata, nasilja i podjela u bh. društvu.

U njegovim kompanijama nije bila bitna nacionalnost uposlenika, važno je bilo, kako on kaže, biti dobar čovjek. Govorio je da se dobar čovjek može svemu naučiti, ali da lošeg čovjeka ne možete naučiti da bude dobar.

Ovaj video govori i o prijateljstvu Ramiza, Zlatka i Zorana, koji su u prethodnom ratu bili na različitim stranama. Ramiz je bio pripadnik Armije RBiH i dobitnik Zlatnog ljiljana. Zlatko pripadnik HVO-a i dobitnik Spomenice Domovinskog rata. Zoran pripadnik Vojske RS i dobitnik Ordena Miloša Obilića za hrabrost.

Svi su radili u kompaniji Slaviše Krunića Sector Security.

Pogledajte video koji najbolje govori o besmislu rata i o tome kako bismo sve podjele trebali ostaviti iza sebe i okrenuti se boljem životu.

Izvor: fokus.ba

LEAVE A REPLY