Ovo su sva deca Donalda Trampa: Evo kako izgledaju i čime se bave!

0
165

Za Ivanku, Barona i Tifani znaju svi! Ali Donald ima još dece, a evo čime se svi bave!

Donald Tramp Junior

Donald (37) je najstariji sin predsednika Amerike. Dobio ga je u braku sa Ivanom Tramp, a Donald Junior trenutno radi kao glavni direktor u firmi “The Trump Organization.”

Donald junior gaju veliku strast prema lovu. Često je govorio da mu je baš lov najviše pomagao prilikom odrastanja kako ne bi “upadao u nevolje.” Nakon fakulteta on se odao žurkama i raspusnom životu, pa je godinu dana proveo u Aspenu gde je vrede provodio samo u zabavi i alkoholu. To je, ispostavilo se, bila odlična odluka jer se nakon toga uozbiljio i posvetio važnijim stvarima.

FOTO:

On je od 2005. godine u braku sa bivšom manekenkom Vanesom Hejdon, i imaju petoro dece. Hejdon je inače javnosti poznata najviše zbog svoje veze sa Leonardom Dikapriom.

FOTO:

Ivanka Tramp

FOTO:

Poznata i kao najdraža Donaldova ćerka, Ivanka (35) je takođe rođena u njegovom braku sa Ivanom. Bavila se manekenstvom i modom, napisala je i knjigu, a sada je uspešna poslovna žena i desna ruka svog oca. Mnogi je nazivaju i pravom prvom damom Amerike, a javnost je bila skandalizovana kada je Donald svojevremeno rekao da bi mu ona “bila devojka da mu nije ćerka.” Svojevremeno se bavila i dizajniranjem cipela, i dobila tužbu od jedne italijanske modne kuće jer je u potpunosti iskopirala njihov dizajn.

Tifani Tramp

FOTO:

Nju je Donald dobio u braku sa Marlom Mejpls. Ova studentkinja sociologije (23) je vrlo aktivna na Instagramu, a postavljala je i dosta golišavih fotografija. Druži se sa bogatom decom Menhetna i ostavlja utisak da trenutno ne planira nikakve bitne poslovne poteze, već su joj na umu samo žurke i društvo.

Erik Tramp

FOTO:

Erik (33) je rođen u Donaldovom braku sa Ivanom. On je u braku sa Larom Junaskom, producentkinjom CBS televizije. Baš kao i Donald junior, uživa u lovu i često se pridružuje bratu u lovačkim pustolovinama. Osnivač je i “Erik Tramp fondacije.”

Baron Tramp

Najmlađi od Donaldove dece, Baron ima 10 godina i rođen je u Donaldovom braku sa Melanijom. Trampovi kažu da, uprkos tome što imaju kućnu poslugu i što su bogati, vode računa kako odgajaju Barona i ne dopuštaju mu da se ponaša razmaženo. Primetno je da, kao i njegov tata, voli da nosi odela, a kaže da će se kad poraste baviti ili politikom ili biznisom. Jedno je sigurno – čeka ga ogromno nasledstvo!

Izvor: zena.blic.rs

 

LEAVE A REPLY