OVO JE MNOGO VAŽNO! Konačno se oglasila Korina Šumaher, a ona retko priča! ŠTA JE SA ŠUMIJEM, kako je sada, šta se događa?

0
246

Kada je pušten iz bolnice, Korina je od javnosti zatražila podršku, ali tada je rekla i da neće više javno govoriti i zamolila da se poštuje njihova privatnost.

Korina Šumaher retko priča za javnost o zdravstvenom stanju supruga Mihaela, legendarnog vozača Formule 1 koji je 2013. u Francuskoj doživeo tešku nesreću na skijanju.

– Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Mihaelov 50. rođendan s njim i s nama. Možete biti sigurni da je u dobrim rukama te da radimo sve što je moguće kako bismo mu pomogli. Molim vas za razumevanje – postupamo po njegovim željama i osetljive teme, poput zdravlja, držimo u privatnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini – napisala je Korina.

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 pao je tokom skijanja sa sinom Mikom 29. decembra 2013., a to se dogodilo u Meribelu u francuskim Alpima. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gde je prošao kroz nekoliko operacija, a idućih šest meseci je proveo u komi.

U aprilu 2014. se probudio. Tada je iz bolnice u Grenoblu prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću u blizini Ženevskog jezera. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 lekara koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, a za cenu od oko 130.000 evra nedeljno.

Kada je pušten iz bolnice, Korina je od javnosti zatražila podršku, ali tada je rekla i da neće više javno govoriti i zamolila da se poštuje njihova privatnost.

Izvor: alo.rs

LEAVE A REPLY