ONA tvrdi da je MAGNET ZA MUŠKARCE i to samo zbog OVOG DETALJA? Primijetite li ga vi?

0
1303

Siimona Senauskaite (30) je rođena u Litvaniji.

Međutim, odande je došla u Veliku Britaniju, gdje radi kao manikirka. Ono zbog čega je glavna zvijezda svog grada je zapanjujuća visina – Simona je visoka 193cm ali joj to nije dosta, već voli da noge produži štiklama.

Sa 16 godina Simona je počela da naglo raste. Uskoro je bila najviša u školi, ali zbog toga nikad nije imala komplekse.

Naprotiv, uvijek je bila puna samopouzdanja, a kaže da je pravi magnet za muškarce, koji ne da se ne plaše njene visine, već smatraju ih to privlači.

qm9k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rrn01eqv8vmzq2yzlknti5mgnjzmq3njfkogewngfimza0mjc5zweuanblz5gtas0cngcbotab
Što se žena tiče, Simona kaže da su sve ljubomorne jer bi željele da su visoke kao ona.

– Muškarci očajnički žele moju pažnju. Uvijek mi mašu, smiju mi se i dobacuju – kaže Simona, koja je presrećna što se izdvaja iz mase.

– Na fakultetu je bilo dosta negativnih komentara na moj račun. Uglavnom su to bile žene, jer su željele da su visoke kao ja. Probale bi da me ismijavaju, ali nikad im ne bi pošlo za rukom jer ja obožavam što sam tako visoka. Izgledam fantastično šta god da obučem, u bioskopu uvek vidim sve, ko god sjeo ispred mene, ne postoji previsoka polica za mene – kaže Simona.

m5tk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrvn01eqv8vodziyjk0nwi1mty1ogrjmtyyzdqznwixymzlztaxogyuanblz5gtas0cngcbotab

– Ljudi me ne gledaju negativno jer se na meni vidi da sam prihvatila svoju visinu. Nikad nemojte da se osjećate loše zbog svog izgleda. Bog vas je takve stvorio s nekim razlogom. Ključ sreće je u samopouzdanju – poručuje ona.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY