EKSKLUZIVNI SNIMAK! PEVAČ UHVAĆEN U AKCIJI U ZAGREBU: Pogledajte kako je Sejo Kalač ukrao telefon na pumpi! (VIDEO)

0
320

Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na pumpi u Zagrebu!

Taj čin zabeležila je kamera, a naša redakcija je došla posed ekskluzivnog snimka. Na njemu se jasno vidi kako dečko koji je bio ispred pevača ostavlja svoj mobilni telefon na pultu dok uredno plaća sokove.

Kada je izmirio račun i uzeo kusur, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, a zaboravlja svoj mobilni. Na red za kasu stupa i Sejo Kalač. Pevač najpre ostavlja pivo ispred kasirke, zatim rukom pomera taj telefon koji je prethodni kupac zaboravio, a potom vadi novčanik da plati konzerve sa pivom. Dok se raskusurao sa zaposlenom ženom na pumpi, on je osmotrio kako i da mazne uređaj.

Nakon što je platio račun, pevač je uzeo svoje alkoholno piće, ali i tuđi mobilni telefon! Nekoliko minuta je prošlo dok je Kalač plaćao i za to vreme se mladić se nije vratio po svoj uređaj. Folker je to iskoristio, pa je sa sobom odneo mobilni, u prilog svedoči i video koji je nastao u septembru prošle godine.

FOTO: PRINTSCREEN

Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt sa Kalačom, ali broj telefona poznat redakciji je bio nedostupan do zaključenja broja.

FOTO: PRINTSCREEN

Problematičan Menadžerka potvrdila
Predozirao se tabletama, pa zaspao na stepenicama

Sejo Kalač je i ranije bio poznat kao čovek koji vodi neuredan život. Živeo je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom, a pre dve godine je čak i uslikan u jednoj stambenoj zgradi kako leži i spava u hodniku na stepenicama. Iako se spekulisalo da se odao alkoholu ili drogi, žena koja mu je vodila karijeru, Hatidža Hajirić Mujkanović, ispričala je da on ima ozbiljnih zfravstvenih probelema.

– Njegova jetra je oštećena od alkohola. Duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme lekove odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo da se sruši na stepenicama i utonuo je u san, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umesto da mu pomognu, fotografisali su ga i objavili – ispričala je tada Hatidža za bosanske medije.

FOTO: PRINTSCREEN

Lična karta
Ime i prezime: Sead Sejo Kalač
rođen: 5. oktobra 1964
zanimanje: pevač
bračni status: razveden

 

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY