DA LI STE SE IKADA ZAPITALI KOLIKO SU ZARADILE NAŠE NAJVEĆE ZVEZDE: Najpoznatiji sajt na svetu izvagao koliko je TEŠKA SRPSKA ESTRADA, evo koliko vrede Ceca, Brena, Karleuša, Šaban…

0
417

Sajt “Celebritynetworth” bavi se zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti. On je nedavno objavio i podatke o zvezdama sa domaće estrade.

Među najbogatijima su najbolje kotirane zvezde folk muzke.

Predstavljamo vam listu najbogatijih zvezda sa naše scene:

5. Lepa Brena – 16 miliona dolara. Sajt navodi da je Brena najprodavanija pevačica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 million ploča. Na sajtu piše da je ona sep što je pevačica i glumica, kao i uspešni menadžer.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

4. Šaban Šaulić – 20 miliona dolara. Sajt piše da je snimio 30 albuma, kao i da je oženjen Gordanom za koju je napisao i pesmi, kao i da ima sina i dve ćerke.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

3. Dragana Mirković – 30 miliona dolara! Ona je jedna od najuspešnijih pevačica u bivšoj jugoslaviji, a popularna je u Bugarskoj i Rumunijim piše sajt. Sajt navodi da je udata, da ima dvoje dece, kao i da je vlasnik televizije.

FOTO: PROMO

2. Jelena Karleuša – 40 miliona dolara. Jelena, kako piše sajt, sem što je veoma poznata balkanska pevačica, borac za ljudska prava i kolumnistkinja, kao i da je udata za fudbalera Duška Tošića.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

1. Svetlana Ceca Ražnatović – 80 miliona dolara. Prema Celebritynetworth, Ceca je na prvom mestu po zaradi i jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu od 1988.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY