ANABELA JAVNO POKAZALA LUNIN MOBILNI: Sloba ju je zvao dan pred Zadrugu 2, a onda je stigla i poruka od njega!

0
770

Radanović tvrdi da ne gaji nikakve emocije prema Luni

Pevačica Anabela Atijas sinoć je gostovala u emisiji Amidži šou kod Ognjena Amidžića i tom prilikom sve ispričala o braku s Andrejom Atijasom, kog je nedavno prijavila za nasilje u porodici, kao i o svojoj ćerki, Luni, koja se trenutno nalazi u rijaliti šou programu Zadruga 2.

Kroz razgovor, dotkali su se naravno neizbežne teme, a to su Kija i Sloba, pa je pevačica tada istakla da bi pre snimila duet sa Kijom, nego sa Slobodanom, iako su oboje trenutno veoma aktuelni.

U jednom trenutku voditelj je pitao Anabelu da li to kod sebe ima i telefon svoje ćerke Lune. Pevačica je na to potvrdno odgovorila, a onda je voditelj poželeo da vidi šta u telefonu ima, na šta je Anabela rekla:

– Svakako.

Pokazala je da je Sloba zvao Lunu i to video pozivom na dan njenog ulaska u rijaliti, kao i još mnogo njihovih poziva.

Sloba Radanović
Sloba Radanovićfoto: Printscreen Youtube

Anabela je iskoristila priliku i da ispriča kako su se njena ćerka i pevač videli dan pred ulazak i kako joj je poklonio krstić.

To je sve verovatno veoma iziritiralo Slobu Radanovića, koji tvrdi da ne gaji nikakve emocije prema Luni pa je na svom Instagramu postavio poruku koju je brzo i obrisao:

Sloba je verovatno izrevoltiran ostavio ovu poruku na svom Instagram profilu
Sloba je verovatno izrevoltiran ostavio ovu poruku na svom Instagram profilufoto: Printscreen/ Instagram/ sampanjactatica

– Zaista nisam raspoložen da danas promovišem tuđe pesme. Hvala – Napisao je Sloba verovatno aludirajući na novu pesmu Gagija i Anabele, koju su oni promovisali upravo u emisiji Amidži šou.

Izvor: espreso.rs

LEAVE A REPLY