ACA LUKAS IZAZVAO SUDAR NA VOŽDOVCU! Pevač naleteo na zadnji deo autobusa: Šta da sam poginuo, ne daj Bože?! BESAN! (VIDEO)

0
133

Aca Lukas naleteo je kolima na zadnji deo autobusa na uglu Veljka Lukića Kurjaka i Bulevara oslobođenja. Tom prilikom, pevač je razvalio retrovizor.

Izašao je iz džipa, pokupio ravaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavestio je nadređene, a izjavu je dao čovek koji je na licu mesta prepoznao Lukasa.

On je, svakako, odlučio da lično reši problem.

“Rekli su mi da sačekam uviđaj, a ja sam rekao: ‘Vidi, skuplje je i ceo dan da čekam uviđaj i da se jurcam po raznoraznim ustanovama… Ja ću to da rešim”, izjavio je za Ekskluzivno, gde je takođe vidno iznerviran prokomentarisao dolazak policije kući: “Šta bi bilo da sam poginuo, ne daj Bože, negde usput i sad recimo šta… da kažeš ljudima? Da me iznesu mrtvog iz kola i da me stave u kovdžeg, na binu?!” govorio je Aca.

U nenamernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pevač neće odgovarati niti ima da plati bilo kakvu štetu, jer je minimalna.

 

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY