VIJEST KOJA JE ODJEKNULA REGIONOM: Evo zbog čega SAŠA MATIĆ ODLAZI OD SUPRUGE?! Za 16 godina braka samo je jedno tražio od nje....Priča koja srce para - Saznajvise
20.9 C
Sydney
20. listopada 2019.
Magazin

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA REGIONOM: Evo zbog čega SAŠA MATIĆ ODLAZI OD SUPRUGE?! Za 16 godina braka samo je jedno tražio od nje….Priča koja srce para

Saša Matić uživa u skladnom braku sa Anđelijom, a osmjeha i dobre atmosfere ne manjka u njihovom odnosu. Ipak, kada bi to izostalo, pjevač je priznao da bi momenalno otišao od supruge i više se nikada ne bi vratio.

  • Supruga i ćerke su navikle su da zbog posla često nisam kod kuće i razumiju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vrijeme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo jer nikada nisam tu – kaže rekao je i dodaje koja je tajna njegovog uspkešnog braka.

Nema tu tajne. Ljubav, razumjevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smijemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem.

sasa-matic-supruga-foto-printskrin-1471157645-969341

Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih – otkrio je Saša.

Izvor: novi.ba

Related posts

“ON JE VEĆA MUŠKARČINA OD SVIH NJIH!” Rada Manojlović progovorila o ZABRANJENIM TEMAMA! Harisu neće biti DOBRO koliko je nahvalila MILANA STANKOVIĆA!

U R

Ceca nikada u javnosti ne pokazuje svoje roditelje, ali ovako izgledaju Mirjana i Slobodan Veličković: Kad su VIDJELI MAMU ZANIJEMILI SU

U R

SVI PRIČAJU O NJENOM VIŠKU KILOGRAMA: ANA NIKOLIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! FOTO

U R

Leave a Comment

1 × 4 =