RASTA POLUDIO: Uhvatio Anu Nikolić sa šoferom PA PRIREDIO NEVIĐENU SCENU! Ovo je šokiralo sve - Saznajvise
20.9 C
Sydney
20. listopada 2019.
Magazin

RASTA POLUDIO: Uhvatio Anu Nikolić sa šoferom PA PRIREDIO NEVIĐENU SCENU! Ovo je šokiralo sve

Ana Nikolić poslije dvije godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom našla je novog dečka Ivana Gašića.

Pjevačica je prije dva mjeseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom, koji je inače njen lični šofer, ali je to krila od očiju javnosti kao i od bivšeg muža.

– Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludio je, a Ana je presretna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu natjerao da smrša – započinje priču izvor i dodaje:

– Oni se već godinama znaju, uvijek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad poslije dužeg vremena sretna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila – rekao je izvor.

Kako navodi sagovornik, Nikolićki je najbitnije da njen izabranik ima lijep odnos sa njenom kćerkom Tarom.

– Ivan veoma vodi računa o Aninoj kćerki i lijepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovjek za nju. Vodi računa o njoj i djetetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se osjeća vrijedno – kaže izvor.

Kako dalje navodi, Ana i Ivan su bili prošle nedjelje u Makedoniji i tada je Nikolićkin bivši saznao za njih.

46603-rasta-promocija-album-0042-foto-e-stock-kobra-f

– Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: “Šta je sa tobom, je l’ si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Je l’ si ti svjesna šta radiš? Nikolićki je bilo glupo što je to Gašić čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vrijeđao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidjelo što je Ana našla dečka – tvrdi izvor, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

Podsećamo da je Ana nakon razvoda od repera bila jako utučena i depresivna. Ništa joj nije išlo od ruke, a kako je jednom sama izjavila, nije joj bilo ni do čega, ali se zbog kćerkice držala. Rasta i ona su se sporazumno razveli i oko svega se dogovorili.

Izvor: novi.ba

Related posts

SVI BRUJE O SINOĆNJEM POLJUPCU MARIJE ŠERIFOVIĆ I OŽENJENOG MUŠKARCA: A tek kad vidite ko mu je žena!

U R

DEA ĐURĐEVIĆ SKINULA SVE ZAVOJE, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJENA RUKA SADA: Ovo je sve iznenadilo, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE!

U R

Ovaj umjetnik je iz ljubavi prema princezi Dijani napravio fotografiju koja je ZALUDILA SVIJET I rasplakala mnoge: Evo kako bi DANAS izgledala PRINCEZA DAJANA da je živa

U R

Leave a Comment

five × three =