"Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom" - Saznajvise
20.9 C
Sydney
20. listopada 2019.
Zanimljivo

“Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom”

Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je bila mentor za neka istraživanja pa smo se zbližile. Tada mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom.

Tad sam joj zamjerila jer i pomislila da nema pojma o ljubavi. Udala sam se za svog mehaničara i lijepo smo živjeli. Onda sam došla toga šta mi je ona rekla. Moj posao, specijalizacijacija, kongresi.. voljela sam ga i dalje, ali na svim domjencima predstaviti mog muža s onakvim rukama bio je apsurd.

Inače je pametan čovjek, voli sport, poznaje politiku i donekle načitan ali nekako sam se počela malo i stidjeti pa sam izbjegavala i ići na takva mjesta. On nije tamo bio sretan sa mnom, a ja nisam bila sretna da budem doktorica u lokalnoj ambulanti. Rastasmo se bez ispaljenog metka.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Jučer mi se, nakon 15 godina javila bivša djevojka iz studentskih dana, priča mi ima muža koji je sterilan, a već godinama želi dijete”

U R

OVAJ LIK JE SKUŽIO KAKO MOŽE BILO KOJE DVORIŠTE PRETVORITI U TROPSKU PLAŽU: A rezultat je genijalan

U R

MAN. UNITED NEMA TITULU PRVAKA, ALI IMA NAJLJEPŠU NAVIJAČICU NA SVIJETU: Pali maštu muškaraca širom Evrope! (FOTO)

U R

Leave a Comment

three × two =