ILDA ŠAULIĆ U EMISIJI OTKRILA PORODIČNU TAJNU, nakon Šabanove smrti odlučila je da sve otkrije: BOLNO JE kako joj je majka Goca UZVRATILA NA TO! - Saznajvise
20.9 C
Sydney
20. listopada 2019.
Magazin

ILDA ŠAULIĆ U EMISIJI OTKRILA PORODIČNU TAJNU, nakon Šabanove smrti odlučila je da sve otkrije: BOLNO JE kako joj je majka Goca UZVRATILA NA TO!

Pjevačica Ilda Šaulić gostovala je u emisiji “Magazin in” kod voditeljke Sanje Marinković, gdje je jednim priznanjem u vezi svog pokojnog oca Šabana Šaulića iznenadila sve u studiju, piše “Espreso.rs”.

Iskreno, ja sam i mom ocu rekla na jednom našem putu prije par godina: “Ti si divan otac, divan umjetnik, roditelj i sve ostalo, ali ja s tobom ne bih živjela dva minuta” , priznala je Ilda, koja je potom otkrila kako njena majka, a Šabanova udovica Goca danas gleda na tu njenu izjavu.

ilda2

I, što ona kaže danas, iz ove perspektive: “Sine, s njim je bilo teško, ali bez njega još teže” , rekla je Ilda i dirnula sve u studiju.

Izvor: novi.ba

Related posts

SEKA ALEKSIĆ NIKAD LJEPŠA NIJE BILA, U USKOJ HALJINI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Komentari su samo počeli da pljušte! (FOTO)

U R

STIGLE NAJNOVIJE VIJESTI, SCHUMACHER U TAJNOSTI PREBAČEN: Porodica šuti, EVO GDJE SE PRVAK FORMULE 1 SADA NALAZI!

U R

SIN JOJ NE DA DA OBJAVLJUJE NJEGOVO LICE: Sada ga je DRAGANA MIRKOVIĆ uslikala i objavila da svi vide, KAKAV DASA!

U R

Leave a Comment

16 + 2 =