ŽENE SU GUBILE GLAVU ZA JAGIZOM IZ SERIJE "FAZILET I NJENE KĆERI": Kad vidite ko mu je djevojka u stvarnom životu, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO) - Saznajvise
17.8 C
Sydney
20. rujna 2019.
Magazin

ŽENE SU GUBILE GLAVU ZA JAGIZOM IZ SERIJE “FAZILET I NJENE KĆERI”: Kad vidite ko mu je djevojka u stvarnom životu, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Serija “Fazilet i njene kćeri” za kratko vrijeme postigla je veliki uspjeh u Turskoj, ali i na Balkanu.

Zaplet serije leži u potrebi siromašne majke da kćerke bogato uda.

Hazim i Guzide Egeman žive sretno u veleljepnoj vili na Bosforu, sa četvero djece – sinovima Gohanom, Jagizom i Sinanom, i kćerkom Selin. Jagiz i Sinan se zaljubljuju u lijepe Faziletine ćerke, Hazan i Edže, ali zbog njih dovode u pitanje i svoj odnos.

afra-saracog-012311ab
cerke-03

Na društvenim mrežama pojavile su se zajedničke fotografije između Afru i Čaglara, ali i zbog njihovog prisnog odnosa na snimanju serije, javnost je počela da sumnja da u otpočeli ljubavnu vezu.

cerke-02

Izvor: novi.ba

Related posts

PRIJOVIĆKA NIJE BRENINA SNAHA, VEĆ NJENA: Prva Bobina žena bila je prava ljepotica, LJEPŠA I OD BRENE, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

U R

PJEGAV NOS, LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE, A TEK DA VIDITE DEKOLTE: Sanja otišla u Tursku i objavljuje slike, svima OČI STALE!

U R

OVAKVU MILICU PAVLOVIĆ JOŠ NISTE VIDJELI: Skinula se u kupaći, uslikala na atraktivnoj lokaciji,a fanovi se pitaju samo jedno – DA LI JE TO POVEĆALA USNE?! (FOTO)

U R

Leave a Comment

6 + 1 =