VIC: Imala jedna punica tri zeta. Jednog dana je odlučila da provjeri koliko je njeni zetovi vole - Saznajvise
17.8 C
Sydney
20. rujna 2019.
Zabava

VIC: Imala jedna punica tri zeta. Jednog dana je odlučila da provjeri koliko je njeni zetovi vole

Imala jedna punica tri zeta.

Jednog danaje odlučila da provjeri koliko je njeni zetovi vole. Jednog lijepog sunčanog dana se sa prvim zetom šetala pored rijeke, i, kao slučajno, skoči u rijeku i počne se praviti da se davi. Zet bez oklijevanja skoči u rijeku da spasi punicu.

Slijedećeg dana, ada je izlazio iz kuće, u svom dvorištu je vidio novog Golfa VI. Na vjetrobranu je bila poruka na kojoj je pisalo: “Za mog zeta – od tvoje voljene punice”. Slijedećeg dana je i sa drugim zetom
izvela isti eksperiment. I drugi zet je skočio da spasi punicu. I on je sutradan našao novi Golf VI sa porukom “Za mog zeta – od tvoje voljene punice”.

Trećeg dana je pokušala isti eksperiment i sa trećim zetom. Kada je skočila u vodu, zet je stao, zapalio cigaretu, gledao malo u punicu, malo u brodić u daljini, a zatim rekao:

E pa punice, ili da bolje kažem vještice, trenutno ne znam da plivam, morati ces sama da se snađeš, a i nećeš mi nedostajati… Slijedećeg dana je treći zet našao u svom dvorištu Lamborgini Murcielago na kome je bila poruka: “Majstore – svaka čast. Tvoj punac”

Izvor: novi.ba

Related posts

Sinoć me dečko zaprosio i na zaprepaštenje svih, rekla sam ”NE”

U R

“Na mom vjenčanju najbolji drug mog muža, ujedno i kum, popeo se na sto i uzeo mikrofon”

U R

“Kad šlepanje pođe po zlu”: Video nasmijao sve osim vlasnika

U R

Leave a Comment

three × 4 =