“Juče sam otišla u jedno manje naseljeno mjesto kod frizera” - Saznajvise
18.2 C
Sydney
20. rujna 2019.
Zabava

“Juče sam otišla u jedno manje naseljeno mjesto kod frizera”

“Juče sam otišla u jedno manje naseljeno mjesto kod frizera, a kad sam završila bilo je oko 8 uveče. I tako krenem ja kući, kad u jednom momentu skontam da neki auto ide iza mene, onako polako, već 3-4 minuta.

Tu se malo uspaničim i ubrzam, ali ubrza i on. Dolazi do mene, spušta se prozor i vidim dva čovjeka (od oko 50 godina) koji kreću da mi dobacuju svakakve ga.dosti.

Hvala bogu, sjetim se da moj bivši momak, sa kojim sam ostala u dobrim odnosima živi u ulici pored, pa sam trkom krenula do njega. Ovi u kolima su me pratili, ali su usporili kad su vidjeli da sam ušla u dvorište.

Na moju sreću, bio je tu, objasnila sam mu situaciju i krenuo je sa mnom do kuće, a ovi iz kola me više nisu pratili.

Čim sam došla kući, nazvala sam dečka i ispričala mu šta se dogodilo, a on me je bukvalno napa.o i izvrijeđao zato što mi je bivši pomogao. Kaže bolje da si završila sa njima negdje nego da ti bivši pruža pomoć. Razmišljam da raskinem. Bolje da ostanem bez dečka nego jednog dana bez života zbog njega.”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Kada sam vidjela bivšeg momka odmah sam obukla kratku haljinu i izašla sa djetetom. Udata sam već skoro 3 godine i nije da ne volim svog muža”

U R

POUČNA PRIČA: Čini dobro i dobru se nadaj

U R

“Jutros se vozim u busu i gledam kako trudnica od nekih 7 mjeseci trudnoće stoji”

U R

Leave a Comment

four × 5 =