"Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI" - Saznajvise
18.2 C
Sydney
20. rujna 2019.
Zabava

“Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI”

Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI.

Inače osoba koja spavanje više voli i od života, od tada nije nikada želio prije mene da legne i da zaspi. Sve mi je to bilo sumnjivo, a kada god ga pitam uvijek je imao neke nebulozne odgovore.

Sinoć odlučim da se pretvaram da sam zaspala i da ga propratim gdje i šta radi.

Nećete vjerovati, samo 10 minuta nakon što sam “zaspala” počeo je da razgovara sa bebom u mome stomaku kako će biti divan otac, pažljiv i sve što on od svog nije nikada dobio… Kako divnog muža imam , a mislila sam na najgore…”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Nakon što sam saznao da me djevojka vara. Odlučio sam se na osvetu. Sjetio sam se da imam rezervni ključ od njenih kućnih ulaznih vrata.. “

U R

“Danas sjedim na terasi, pijem kafu i gledam komšiju kako čisti dvorište, grabi lišće i tako to…”

U R

”Imali smo po 18 godina kada smo se vjenčali…”

U R

Leave a Comment

seven + two =